Uitzending
Opsporing verzocht - 20-1-2009

20-1-2009

Opsporing verzocht

1902 x bekeken | 0 reacties
6
Rotterdam: Aanranding Coolsingel
In de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 september 2008 wordt een 22-jarige vrouw aangerand op de Coolsingel in Rotterdam.

Stein: Gewapende woningoverval
Donderdag 4 december 2008, kort na 19.00 uur, overvallen drie gewapende mannen met veel geweld de bewoners van een woning boven supermarkt Jan Linders in het Limburgse Stein. De politie houdt er rekening mee dat de overvallers eigenlijk voor de supermarkt kwamen, en zich mogelijk éen deur hebben vergist.

Schiedam: Gewapende woningoverval
Een Schiedams echtpaar wordt op vrijdagavond 7 november 2008 overvallen in hun woning aan de Stadhouderslaan. Zowel de bewoners als twee toevallig langskomende vrienden en hun zoon worden in de kelder opgesloten.

Amsterdam: Dodelijke schietpartij
Dinsdag 23 september 2008, om 20.15 uur, wordt de 29-jarige student en leraar wiskunde Hassan Ait Khouda nabij zijn ouderlijk huis op de Amsteldijk doodgeschoten. Na maandenlang grootschalig onderzoek maakt de politie in Opsporing Verzocht meer details over de schutter en het mogelijk motief van deze moord openbaar.

Gezochtzaak: Amsterdam: Dode man in koffer
Donderdag 9 oktober 2008 is in het water langs de Lutkemeerweg in Amsterdam een koffer gevonden met daarin het levenloze lichaam van een man.

Presentatie: Anniko van Santen en Sipke Jan Bousema.

Deze uitzending van het programma Opsporing verzocht is uitgezonden op dinsdag 20 januari door de AVRO. De presentatie was in handen van Anniko van Santen en Sipke Jan Bousema.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee