Uitzending
Op zoek naar god - Gordon in heilige land, Lizelotte op Broadway, Dennis tegenover succes-schrijver

Gordon in heilige land, Lizelotte op Broadway, Dennis tegenover succes-schrijver

Op zoek naar god

22-12-2010

| 2289 x bekeken | 0 reacties
7
De zoektocht brengt de drie bekende Nederlanders tot de uithoeken van de aarde met maar één doel: het vinden van God.Gordon had vorige aflevering een bijzondere ervaring. Nu gaat hij in het heilige land Israel op zoek naar God! Hij krijgt daarbij hulp van gospelzanger Kees Kraayenoord. Er wordt veel gelachen. Tegelijkertijd krijgt Gordon een spoedcursus over Jezus.
Lizelotte gaat vandaag in haar zoektocht ook aan de slag met Jezus. Zij wordt bijgestaan door de christelijke broadway-acteur Bruce Kuhn. Hij denkt dat Lizelotte door middel van theater meer van Jezus zal begrijpen. Hij speelt met haar een stuk uit de bijbel. Een grote groep jongeren is aandachtig publiek.
In zijn zoektocht naar God is Dennis beland in Portland-Amerika en ontmoet daar schrijver Paul Young. Zijn succesvolle boek ‘De uitnodiging’ (nr.1 New York Times besteller-list) gaat over een ontmoeting met God... een ontmoeting waar Dennis nog steeds weinig bij voor kan stellen.Meer over Kees Kraayenoord
Meer over Bruce Kuhn
Meer over William Paul Young

Deze uitzending van het programma Op zoek naar god met de titel Gordon in heilige land, Lizelotte op Broadway, Dennis tegenover succes-schrijver is uitgezonden op woensdag 22 december door de EO. Te gast waren Lizelotte van Dijk, Dennis van der Geest en Kees Kraayenoord.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!