Uitzending
Op zoek naar god - 23-12-2010

23-12-2010

Op zoek naar god

3515 x bekeken | 0 reacties
8
Dennis in de boksring
Dennis gaat in de boksring het gevecht aan met voormalig Europees kampioen kickboksen Joop Gottmers. Na een heftig leven van sex, drugs en rock en roll is deze ex-crimineel tot geloof gekomen en vertelt daar vol overtuiging over. Maar Dennis begint steeds sterker te twijfelen aan het bestaan van een God

Lizelotte de duinen in
Lizelotte moet in haar zoektocht vol aan de bak.... ze maakt samen met Jezus-fan Monique Kramer een maaltijd voor 120 daklozen! Tussendoor neemt Monique haar mee naar de duinen en in de stilte hoopt Lizelotte een ontmoeting met God te krijgen.

Gordon zingt met boyband
In Zuid-Afrika bereikt de zoektocht van Gordon een waar dieptepunt. Gordon is gefrustreerd, boos en teleurgesteld in de bijbel. Maar dan ontmoet Gordon de populaire jongensgroep Romanz en mag met de gelovige boyband meedoen! Gordon zal gospelnummers gaan zingen... echt vanuit zijn hart!

Deze uitzending van het programma Op zoek naar god is uitgezonden op donderdag 23 december door de EO. Te gast waren Lizelotte van Dijk, Dennis van der Geest en Joop Gottmers.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!