Uitzending
Op zoek naar god - 20-12-2010

20-12-2010

Op zoek naar god

2651 x bekeken | 0 reacties
6
Gordon met filmdirecteur
De zoektocht brengt de drie bekende Nederlanders tot de uithoeken van de aarde met maar één doel: het vinden van God.Gordon belandt voor zijn zoektocht naar God in New York, hier ontmoet hij Steve Kasyanenko. Steve is nu president van een internationaal filmbedrijf, maar als tiener raakte hij aan de drugs, leefde op straat, zat in een maffiabende. Kortom een leven vol hoogte- en vooral dieptepunten. Steve neemt Gordon mee naar zijn oude buurt, hier ontmoet Gordon de mensen die hem uit de goot hebben geholpen.

Lizelotte in klooster
Lizelotte gaat in haar zoektocht naar het klooster. De plek waar ze als klein meisje woonde, juist hier raakte ze haar geloof in God kwijt. Bij het klooster ontmoet ze Herman Wegter, presentator van het programma ‘De Kist’. Een programma over de dood. De dood speelt een negatieve rol in Lizelottes geloofsleven: door de dood van haar moeder en haar beste vriend heeft Lizelotte het geloof in God vaarwel gezegd.

Dennis op motor met biker
Dennis gaat op zijn eigen motor op pad met biker Andre Bijleveld. Net als Dennis treedt ook Andre regelmatig op, maar dan niet zoals Dennis als DJ in de clubscene, maar als organist in de kerkscene. In de oudste kerk van Haarlem kijkt Dennis dan ook vol verbazing naar een stoere, in het leer geklede biker, die achter het orgel de show steelt.
Later in de Kennemerduinen vertelt Dennis over zijn drive om wereldkampioen te worden.

Deze uitzending van het programma Op zoek naar god is uitgezonden op maandag 20 december door de EO. Te gast waren Lizelotte van Dijk, Dennis van der Geest, Herman Wegter en André Bijleveld.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!