Uitzending
Op zoek naar god - 19-12-2010

19-12-2010

Op zoek naar god

1709 x bekeken | 0 reacties
6
Gordon verrast in kerk
De zoektocht brengt de drie bekende Nederlanders tot de uithoeken van de aarde met maar één doel: het vinden van God.De zoektocht van Gordon begint waar hij voor het eerst in aanraking kwam met het geloof: de rooms-katholieke Stefanuskerk. De laatste keer dat Gordon in deze kerk kwam was voor de begrafenis van zijn vader. Zittend in een kerkbankje komen de herinneringen op hem af. Ze roepen moeilijke emoties op.
Een aantal gelovigen die Gordon als jurylid van X-factor en Idols de revue heeft zien passeren willen Gordon aan het begin van zijn zoektocht een hart onder de riem steken!

Lizelotte danst voor God
Lizelotte begint de zoektocht niet alleen. Ze wordt uitgedaagd om mee te doen met een dans aan een spectaculaire opening voor 35.000 jongeren... dit samen met so-you-think-you-can-dance danser Gianinni.

Dennis ontmoet DJ
En Dennis, die tegenwoordig DJ is, ontmoet de bekende DJ Andy Hunter (populair in Engeland en Zuid Amerika) en bekend van de film 'De Matrix'. Tussen beide DJ’s klikt het: in de studio van Andy gaan ze gelijk aan de slag om wat te mixen. Al snel praten ze over inspiratie voor muziek uit het geloof en de bijbel.Meer over Gianinni
Meer over Andy Hunter

Deze uitzending van het programma Op zoek naar god is uitgezonden op zondag 19 december door de EO. Te gast waren Lizelotte van Dijk en Dennis van der Geest.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie