Uitzending
Nu we er toch zijn - Valerio in Maaskantje

Valerio in Maaskantje

Nu we er toch zijn

13-7-2011

| 2342 x bekeken | 0 reacties
9
Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. Kan er voor de BNN'ers een hamburgertje bij op de barbecue of worden ze vriendelijk weg gebonjourd? Sander Lantinga viert de zomer in Lelystad om te kijken of het er nog net zo gezellig is als toen hij er in de buurt woonde. Geraldine checkt of er naast Pinkpop nog meer te beleven is in Landgraaf. Dennis onderzoekt de zomerse gastvrijheid in de studentensteden Delft en Leiden. En Nicolette hoopt dat ze met open armen wordt ontvangen door de eilanders en losgeslagen vakantievierders op Texel. Afl.: Valerio in Maaskantje.

Presentatie: Filemon Wesselink, Nicolette Kluijver, Sander Lantinga, Geraldine Kemper, Floortje Dessing, Sophie Hilbrand, Patrick Lodiers, Dennis Storm, Zarayda Groenhart, Valerio Zeno.

Deze uitzending van het programma Nu we er toch zijn met de titel Valerio in Maaskantje is uitgezonden op woensdag 13 juli door BNN. De presentatie was in handen van Sophie Hilbrand, Dennis Storm, Floortje Dessing, Geraldine Kemper, Nicolette Kluijver, Patrick Lodiers, Sander Lantinga, Valerio Zeno en Zarayda Groenhart.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie