Uitzending
Nu we er toch zijn - Nicolette in Texel

Nicolette in Texel

Nu we er toch zijn

8-7-2011

| 1814 x bekeken | 0 reacties
8
Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. Kan er voor de BNN'ers een hamburgertje bij op de barbecue of worden ze vriendelijk weg gebonjourd? Sander Lantinga viert de zomer in Lelystad om te kijken of het er nog net zo gezellig is als toen hij er in de buurt woonde. Geraldine checkt of er naast Pinkpop nog meer te beleven is in Landgraaf. Dennis onderzoekt de zomerse gastvrijheid in de studentensteden Delft en Leiden. En Nicolette hoopt dat ze met open armen wordt ontvangen door de eilanders en losgeslagen vakantievierders op Texel. Afl.: Nicolette in Texel.

Presentatie: Filemon Wesselink, Nicolette Kluijver, Sander Lantinga, Geraldine Kemper, Floortje Dessing, Sophie Hilbrand, Patrick Lodiers, Dennis Storm, Zarayda Groenhart, Valerio Zeno.

Deze uitzending van het programma Nu we er toch zijn met de titel Nicolette in Texel is uitgezonden op vrijdag 8 juli door BNN. De presentatie was in handen van Sophie Hilbrand, Patrick Lodiers, Valerio Zeno, Dennis Storm, Sander Lantinga, Nicolette Kluijver, Floortje Dessing, Zarayda Groenhart en Geraldine Kemper.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie