Uitzending
Nieuwsuur - 26-2-2020

26-2-2020

Nieuwsuur

171 x bekeken | 0 reacties
6

van huisarts tot minister

bereidt zich er nu toch op voor
We spreken met minister Bruno Bruins van Medische Zorg over wat Nederland doet om het coronavirus buiten de deur te houden. Te gast is Sjaak de Gouw, bij alle GGD's in Nederland verantwoordelijk voor de aanpak van infectieziekten. * Hoe reŽel zijn de plannen van miljardair Bloomberg? Over een week wordt het weer spannend in de VS. Dan is het Super Tuesday

in veertien staten mogen Democraten zeggen wie het wat hun betreft moet gaan opnemen tegen Donald Trump
Vannacht kruisten zeven kandidaten de degens in een debat. Correspondent Arjen van der Horst praat ons bij. En ook een portret van miljardair Michael Bloomberg. Wat betekent zijn deelname aan de race voor de andere kandidaten? Bernie Sanders staat in de meeste peilingen bovenaan. Kunnen zijn tegenstanders nog voor een verrassing zorgen? En als Sanders wint, maakt hij dan kans tegen Trump? We vragen drie Amerikanen, die zich veel bezighouden met politiek, hoe zij naar de race kijken.

In deze uitzending van Nieuwsuur was Bruno Bruins te gast. De presentatie was in handen van MariŽlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars. Deze uitzending van het programma Nieuwsuur werd uitgezonden op woensdag 26 februari door de NOS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie