Uitzending
Niet Gelukkig, Geld Terug - Enneagram, leiderschap en 100% vrouw

Enneagram, leiderschap en 100% vrouw

Niet Gelukkig, Geld Terug

30-4-2009

| 1139 x bekeken | 0 reacties
6
De workshop Enneagram, 100% vrouw en Leiderschap hoe krijg je dat? Ben je een perfectionist (1), een winnaar (3) of toch 'gewoon' een waarnemer (5)? Het Enneagram onderscheidt negen menstypes en in vier avonden kun je leren tot welk type jij behoort. Of tot welke types, want niemand is immers voor 100% in te delen bij één type. De man die ooit Luv' en Roberto Jacketti als manager begeleidde, geeft nu cursussen Enneagram. Verslaggever Bram van Splunteren volgt de cursus en komt tot een ontnuchterende conclusie. Wie leiding kan geven aan een paard, kan leiding geven aan een bedrijf. Of aan een afdeling, je gezin of je werkster. Dat is de basis van de cursus Paard en Coach. Verslaggeefster Machteld Vos, die zelfs moeite heeft haar werkster te vragen de ramen te lappen, gaat de cursus volgen. Voor zo'n cursus helpt het natuurlijk wel dat je een beetje van paarden houdt. Dat treft, want Machteld is toevallig gek op paarden. Verslaggeefster Esther Haumersen zocht en vond precies de cursus die bij haar past: 100% vrouw. Voor alle vrouwen die na enkele jaren huwelijk, zwangerschap en sleur vergeten zijn hoe het voelt om vrouw te zijn. Maar wat behelst dat nou, zo'n avondje vrouwelijkheid? En wat voor vrouwen komen daar op af? En draagt dit nu echt bij aan je geluk? Esther gaat op zoek naar de vrouw in zichzelf.

Presentatie: Ursul De Geer

Deze uitzending van het programma Niet Gelukkig, Geld Terug met de titel Enneagram, leiderschap en 100% vrouw is uitgezonden op donderdag 30 april door de RVU. De presentatie was in handen van Ursul de Geer.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee