Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Mooi! Weer De Leeuw - 25-4-2009

25-4-2009

Mooi! Weer De Leeuw

2385 x bekeken | 0 reacties
9
Merel is met haar 1.73 m de kleinste thuis, aangezien haar broers, vader en moeder allemaal 1.90 m of langer zijn. Haar moeder kan nooit op hakken lopen, want dan steekt ze boven haar man uit. Iris krijgt van ons hele hoge hakken, waarna ze tussen de basketballers van 2.10 m mag lopen. Michel is juist een stuk kleiner, maar hij zit toch op basketbal. Als hij een 3 punter scoort, krijgt hij een passe-partout voor de kwalificaties van het EK.

Willeke van Ammelrooy overhandigt aan Irene een still uit de film Alicia, waarin haar inmiddels overleden zoon een kleine rol had.

Annemarieke is een paniekerig typje en om te voorkomen dat ze niet weet wat ze moet doen als ze met haar auto te water zal raken, mag ze dit gaan oefenen in de sloot om de hoek. Ze krijgt begeleiding van duikers en Adje. Zal ze het durven?

Harm Hijs heeft een enorme vinyl collectie waar Leo Blokhuis in de uitzending naar gaat kijken.

Astrid en Anouk kruigen twee dikke buiken, zodat ze zwanger lijken tijdens de Koninginnedag in Apeldoorn waar ze als Dolle Mina´s meelopen in het defilé.

Emile loopt elke zomer in afgeknipte spijkerbroeken. Zijn vrouw en dochter vinden dit geen gezicht! Kunnen wij ervoor zorgen dat ze nooit meer gedragen worden?

Als afsluiting van de zaterdagavond komt Ruth Jacott langs.

Presentatie: Paul de Leeuw.

Deze uitzending van het programma Mooi! Weer De Leeuw is uitgezonden op zaterdag 25 april door de VARA. Te gast waren Ruth Jacott, Willeke Van Ammelrooy en Leo Blokhuis. De presentatie was in handen van Paul de Leeuw. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie