Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Mooi! Weer De Leeuw - 23-5-2009

23-5-2009

Mooi! Weer De Leeuw

2500 x bekeken | 0 reacties
9
Shannon en Arantza willen graag weten hoe het voelt om aan een waslijn te hangen. Ron wil graag een scene Grover naspelen. Met Adje speelt hij een scene terwijl de meisjes aan de waslijn hangen te drogen.

Hanne wil graag de naam van haar overleden zus op haar arm laten tatoeŽren. Nu ze 18 is geworden mag het van haar ouders.

Anneke mailt dat haar vriendin Jeanette door chemokuren kaal geworden is. Uit solidariteit met haar wil Anneke haar haar af laten scheren. Dat kan, zijn er kappers in de zaal...? Agnes mailt voor haar moeder Rika, die vroeger kapster wilde worden maar dat niet mocht van haar ouders. Mag ze eens als kapster werken? Rika mag zich uitleven op Anneke!

Er zijn twee poezie-albums kwijt. Esmee heeft haar poezie-album een paar jaar geleden uitgeleend aan een stagiair die destijds les gaf op haar school. Ze heeft het album echter nooit teruggekregen. Kunnen wij haar helpen de jongen en het poezie-album op te sporen? Ook Sterre is haar poezie-album kwijt. Haar oom Jos heeft het waarschijnlijk per ongeluk verkocht op Koninginnedag. Sterre's moeder wil graag een oproep doen.

Ellen is fan van Roger Federer. Mag zij met hem op de foto?

Op het spreekuur van Bob komen twee dames met een probleempje: ze werken bij een kwekerij voor aquariumplantjes waar zij stekjes knippen. Omdat ze altijd zo gezellig zitten te kletsen raken ze de tel kwijt. Hebben wij een oplossing?

Ook Marjo en Nick hebben een probleem; hun poes Murphy heeft kittens geworpen maar deze zijn al tot twee keer toe opgegeten door de andere kat, Snoes. Hoe kan dit voorkomen worden? Bob heeft wel een oplossing...

Ten slotte treedt de winnaar van het Songfestival, Alexander Rybak op!

Presentatie: Paul de Leeuw

Deze uitzending van het programma Mooi! Weer De Leeuw is uitgezonden op zaterdag 23 mei door de VARA. De presentatie was in handen van Paul de Leeuw. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie