Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Miss & Mrs Perfect - Najaar 2008 aflevering 6

Najaar 2008 aflevering 6

Miss & Mrs Perfect

8-12-2008

| 2269 x bekeken | 3 reacties
7
De dames moeten zich strikt aan de regels van de etiquette houden wanneer ze gastvrouw zijn bij een brunch. De volgende opdracht is totaal anders: een sexy optreden verzorgen... Ook neemt Inge Ipenburg de koppels onder de loep.

Na het vertrek van de Drentse Patricia en haar dochter Katie is er weinig tijd om stil te staan bij de steeds zwaarder wordende nominaties. Er is werk aan de winkel: de dames moeten gastvrouw zijn bij een brunch waarbij ze zich strikt aan de regels van de etiquette moeten houden.

De overgang naar de daarna volgende opdracht kan niet groter: de dochters én hun moeders moeten optreden in de nieuwste clip van Def Rhymz. Sexy, maar niet té, dat is de boodschap die ze meekrijgen. Maar lang niet alle dames voelen die grens goed aan… Omdat het beste optreden wordt beloond met een vrijstelling voor de eliminatie gaan sommige moeders en dochters ver, héél ver.

Na een bezoek van actrice en coach Inge Ipenburg (Martine Hafkamp uit GTST) aan de missenfarm, waarbij de koppels flink onder de loep worden genomen, wordt de sfeer bijzonder grimmig. Want één koppel heeft tijdens een opdracht de mogelijkheid gewonnen een ander koppel te nomineren voor vertrek. En dat levert een fikse ruzie onder de dames op…

Deze uitzending van het programma Miss & Mrs Perfect met de titel Najaar 2008 aflevering 6 is uitgezonden op maandag 8 december door RTL5. Te gast was Inge Ipenburg. De presentatie was in handen van Nikkie Plessen. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie