Uitzending
Mijn Geheime Missie - Voorjaar 2011 Aflevering 5

Voorjaar 2011 Aflevering 5

Mijn Geheime Missie

6-4-2011

| 1677 x bekeken | 1 reacties
6
Claudette ging ruim 5 jaar geleden haar grote liefde Menno achterna naar Dubai. Hierna verhuisde het stel naar Singapore.

Haar carričre ontwikkelde zich in de evenementenbranche en in het buitenland verzorgde ze verschillende evenementen zoals thema avonden en chique diners. Ook was ze werkzaam op een resort waar ze georganiseerde reizen naar Thailand en Indonesië verzorgde.

Inmiddels wonen Claudette en Menno weer in Nederland. Na de geboorte van Luc (bijna 2 jaar) stopte ze met werken, maar nu na de komst van haar tweede zoon Franc (5 maanden) staat Claudette te springen om weer aan de slag te gaan. Al 7 weken na de bevalling, besloot ze om zich op te geven voor ‘Mijn geheime Missie’. Claudette is dol op haar kinderen, maar ze heeft ook enorm de behoefte om zichzelf in het bedrijfsleven nuttig te maken.

Hoe zal het zijn om weer in Nederland aan de slag te gaan?

Deze uitzending van het programma Mijn Geheime Missie met de titel Voorjaar 2011 Aflevering 5 is uitgezonden op woensdag 6 april door RTL4. De presentatie was in handen van Daphne Deckers.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie