Uitzending
Mijn Geheime Missie - Voorjaar 2011 Aflevering 3

Voorjaar 2011 Aflevering 3

Mijn Geheime Missie

23-3-2011

| 1458 x bekeken | 0 reacties
4
Marlies begint haar carrière als prinses in de Efteling, de droom van ieder meisje. In de loop der jaren werkt ze zich op tot hoofd Sales en Services, waarmee ze verantwoordelijk wordt voor de bezoekersaantallen, PR in binnen- en buitenland en diverse evenementen van de Efteling.

Marlies is getrouwd met Serge en samen hebben zij drie jongens; Noah (11) Sem (10) en Joshua (6). Tien jaar geleden moet Marlies noodgedwongen stoppen met werken als zoontje Sem vlak na zijn geboorte ernstig ziek blijkt te zijn. Na de bevalling van haar derde zoon wordt Marlies zelf erg ziek.
Inmiddels is Marlies vrijwel geheel hersteld en staat ze volop open voor nieuwe uitdagingen in haar leven. Ondanks dat Marlies niet werkt, zit ze bepaald niet stil; zo is de vrolijke Brabantse elke zaterdag te vinden op het voetbalveld, waar ze vol enthousiasme optreedt als KNVB-scheidsrechter.

Over haar man Serge die een week alleen met de kinderen zal zijn is ze duidelijk: “Serge en koken? Hahaha! Ik zorg eigenlijk altijd dat er eten is als ik wegga, of Serge haalt friet of eet bij zijn ouders. Een week zonder zijn natje en droogje: ik ben heel benieuwd hoe dat eruit gaat zien!”

Deze uitzending van het programma Mijn Geheime Missie met de titel Voorjaar 2011 Aflevering 3 is uitgezonden op woensdag 23 maart door RTL4. De presentatie was in handen van Daphne Deckers.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie