Nieuwsbericht
Mees Kees - Serie over succesvolle filmreeks Mees Kees

Serie over succesvolle filmreeks Mees Kees

Mees Kees

18-8-2017

| 424 x bekeken | 0 reacties
7
AVROTROS komt met een televisieserie van de succesvolle filmreeks van Mees Kees. Na vier succesvolle films over Mees Kees, maakt AVROTROS nu vierentwintig afleveringen van een tv-serie over herkenbare thema’s als pesten, verliefd zijn en verkering krijgen in de klas bij Mees Kees.

Mees Kees wordt in de serie gespeeld door Leendert de Ridder, die ook in de laatste film ‘Mees Kees: Langs de Lijn’ de rol van de meester vertolkte. Acteur Willem Voogd speelde in de eerste drie films de rol van Mees Kees, maar stopte na de derde film omdat hij vond dat het verhaal was verteld.

De serie gaat over de jonge leraar Kees, die vooral leuke dingen in de klas doet met de bedoeling om spelenderwijs les te geven. Directrice Dreus (Sanne Wallis de Vries) is het daar niet altijd mee eens en kan dat niet altijd waarderen. Gelukkig kan Meester Kees altijd rekenen op zijn energieke leerlingen.

Klik hier voor meer informatie over Mees Kees, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Serie over succesvolle filmreeks Mees Kees

  Serie over succesvolle filmreeks Mees Kees

  18-8-2017

  AVROTROS komt met een televisieserie van de succesvolle filmreeks van Mees Kees. Na vier succesvolle films over Mees Kees, maakt AVROTROS nu vierentwintig afleveringen van een tv-serie over herkenbare thema’s als…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten