Uitzending
MAX Vakantieman - Let op voor oplichters met vakantiehuisjes

Let op voor oplichters met vakantiehuisjes

MAX Vakantieman

17-8-2020

| 1206 x bekeken | 0 reacties
4
Vanaf vandaag moet je een negatieve coronatest hebben om Griekenland in te mogen, omdat het aantal besmettingen stijgt. Petra Kok van TUI Nederland schuift aan om te vertellen hoe die testen in zijn werk gaan. * In Groeten uit Holland laten we zien hoe Nederland vakantie viert. Deze week zijn we op Terschelling. * Onze Mystery Guest gaat langs bij bijzondere slaapplaatsen in Nederland. In Friesland is een heel speciale te vinden. * Wie buiten Europa op vakantie gaat, heeft soms een visum nodig om een land binnen te komen. Dit geldt ook voor Paul en Hilda, die een rondreis willen maken door JordaniŽ. Maar een verkeerde visumaanvraag blijkt grote gevolgen te hebben. * Je boekt op internet een prachtige vakantievilla en ziet jezelf er al helemaal zitten. Maar opeens blijkt het foute boel. Claudia Goutier, digitaal forensisch onderzoeker, vertelt over deze oplichters bij vakantiehuisjes. * En onze Koen is nog altijd in Spanje.

De presentatie was in handen van Sybrand Niessen. Deze uitzending van het programma MAX Vakantieman met de titel Let op voor oplichters met vakantiehuisjes werd uitgezonden op maandag 17 augustus door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • MAX Vakantieman - Groeten van MAX terug als

    Groeten van MAX terug als

    26-5-2019

    Groeten van MAX keert vanavond terug op tv-zender NPO 1 als MAX Vakantieman, verwijzend naar het oude RTL4-programma De Vakantieman. In het programma helpt Sybrand Niessen bij het zoeken naar oplossingen voor…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten