Uitzending
Man Bijt Hond XL - Woensdag 4 maart 2015

Woensdag 4 maart 2015

Man Bijt Hond XL

4-3-2015

| 1908 x bekeken | 0 reacties
7
Vandaag in Man bijt hond:

Dirk M. de afperser van de familie de Mol, heeft gisteren voor de rechtbank in tranen zijn excuses aangeboden aan de familie. De vraag is natuurlijk of het échte tranen zijn of de bekende krokodillentranen. Iemand die neppe tranen van echt kan onderscheiden is professor Ad Vingerhoets.

En verder

De Babbelbox: 

Het achtjarige meisje Gabi Mann, voert elke dag de vogels in haar tuin. Het dagelijks eritueel maakte haar zo populair bij de kraaien, dat die haar op hún beurt over-laden met presentjes zoals paperclips, moeren en zelfs oorbellen.‘Wanneer kreeg u onverwacht een cadeautje ?’

Grauwe Kat naar Muizenhol: In Mill ontmoeten we een man die eerst autospuiter was en nu kunstenaar is. Hij maakt prachtige en vooral veel schilderijen. Op een van de schilderijen staat de hele familie. 

Religie: Ruim zestig procent van de Nederlanders vindt religie een vorm van machtsmisbruik en manipulatie van het ergste soort, aldus Trouw. Vijf mensen met verschillende religies proberen de positieve kant van hun geloof te belichten met een favoriet citaat.

Mijn toffe kloffie:  Mirko-Serko Mamoribo-Carels omschrijft zijn stijl als Urban indigenous. Dat betekent eigenlijk ‘stads inheems’. Ik draag veel motieven van inheemse culturen. Mijn afkomst, Papoea-Nieuw-Guinea / Indonesië is ook heel bepalend voor mijn stijl.

Het jagershart van Eduard: Man bijt hond gaat twee weken met deze beroepsjager én opgewekt buitenmens op pad om meer te weten te komen over de natuur en over zijn levensvisie. Woensdag vertelt Eduard over het verval van z’n trouwe jachthond.

In deze uitzending van Man bijt hond was Ad Vingerhoets te gast. Deze uitzending van het programma Man bijt hond met de titel Woensdag 4 maart 2015 werd uitgezonden op woensdag 4 maart door de NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!