Programma
Mag Ik Jullie Oma Zijn?

Mag Ik Jullie Oma Zijn?

6
Mag Ik Jullie Oma Zijn? is een programma bij SBS6. In dit programma helpt Kim-Lian van der Meij oudere mensen die kleinkinderen in hun leven missen. Tegelijkertijd helpt ze gezinnen die juist grootouders in hun leven missen. Kim-Lian probeert deze mensen bij elkaar te krijgen op basis van hun wensen en behoeftes. Zodat ze samen een nieuwe familie kunnen worden. In elke aflevering volgen we de zoektocht van één toekomstige opa of oma. Door met een aantal gezinnen op uitjes te gaan ervaren ze of er een klik is met het gezin. Na een mooie dag vol avontuur, ontmoetingen en leuke activiteiten moet de oudere beslissen bij welk gezin hij of zij voortaan als opa of oma wil zijn, en dus de vraag stelt: Mag ik jullie oma zijn?
De eerste uitzending van Mag Ik Jullie Oma Zijn? is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Mag Ik Jullie Oma Zijn?

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Mag Ik Jullie Oma Zijn? online beschikbaar komt)
Over dit programma
 • Kim-Lian van der Meij Kim-Lian van der Meij is geboren op 1 oktober 1980 te Beverwijk. Kim-Lian van der Meij is een Nederlandse zangeres, actrice, televisiepresentatrice, musicalster en danseres. Kim-Lian van der Meij presenteert nu Mag Ik Jullie Oma Zijn?, Thank You… Bekijk volledig dossier
Nieuws
 • Mag Ik Jullie Oma Zijn? - Kim-Lian van der Meij presenteert Mag ik Jullie Oma zijn?

  Kim-Lian van der Meij presenteert Mag ik Jullie Oma zijn?

  30-9-2018  Kim-Lian van der Meij gaat voor SBS6 ouderen koppelen aan gezinnen die een grootouder missen. De ouderen in het SBS6-programma missen kleinkinderen en de gezinnen missen grootouders. Kim-Lian neemt de taak op zich om deze partijen op basis van hun wensen aan elkaar te koppelen.

  Kim-Lian ontmoet 60-plussers die weinig familie hebben of hun kinderen en/of kleinkinderen niet meer zien. SBS6 koppelt hen aan nieuwe gezinnen, omdat de ouderen vaak op zien tegen de feestdagen, verjaardagen of zondagen, omdat ze het gevoel van warmte en gezelligheid missen.

  Elke aflevering volgt Kim-Lian één toekomstige opa of oma, die met verschillende gezinnen uitjes onderneemt om uit te zoeken met wie hij of zij de beste klik heeft. Na een mooi avontuur, is het aan de oudere om te beslissen bij welk gezin hij of zij voortaan als opa of oma door het leven wil gaan.

  Lees verder