Uitzending
Life After Football Footvolley Tournament - Aflevering 2
Life After Football Footvolley Tournament - Aflevering 2

Aflevering 2

Life After Football Footvolley Tournament

17-8-2018

| 825 x bekeken | 0 reacties
6
Glenn Helder en Royston Drenthe vormen een duo en nemen het op tegen John Heitinga en George Boateng. Ook Frank de Boer moet weer aan de bak. In the gym zien en horen we hoe Royston Drenthe z'n spieren nog verder oppompt. En Denny Landzaat vertelt op een wel heel bijzondere plek op Ibiza over zijn grote ambities als trainer. Aan de cocktailbar: Evgeniy Levchenko en zijn vrouw Victoria Koblenko. Hoe blijven ze toch zo in shape?

In deze uitzending van Life After Football Footvolley Tournament waren Denny Landzaat, Frank de Boer, John Heitinga, Patrick Kluivert, Evgeniy Levchenko, George Boateng, Glenn Helder, Royston Drenthe en Victoria Koblenko te gast. De presentatie was in handen van Najib Amhali en Regi Blinker. Deze uitzending van het programma Life After Football Footvolley Tournament met de titel Aflevering 2 werd uitgezonden op vrijdag 17 augustus door Veronica.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee