Programma
Laat op Vrijdag

Laat op Vrijdag

5

Laat op Vrijdag is de talkshow van Renze Klamer op de late vrijdagavond bij BNNVARA . Renze luid met zijn late-late night talkshow het weekend in. Elke vrijdagavond heeft Renze 2 bekende hoofdgasten. Samen praten ze onder andere over hun guilty pleasures en delen hun verborgen talenten. Ook is er tijd genoeg om een spelletje te spelen. Door de verrassend andere stijl van dit praatprogramma zien we nu eens een totaal andere kant van de BN'er . In de gesprekken gaat het over van alles en nog wat en totaal niet over het nieuws van de dag. In het programma is veel ruimte voor anekdotische verhalen. Noortje Veldhuizen duikt voor ons in het leven van de gasten van Renze. Natuurlijk deelt zij haar opmerkelijke bevindingen met ons.
 • Laat op Vrijdag

  89 x bekeken | 13-3-2020
  Laat op Vrijdag - 13-3-2020
  5
  Deze uitzending van het programma Laat op Vrijdag met de titel Laat op Vrijdag werd uitgezonden op vrijdag 13 maart door BNNVARA. Bekijk uitzending
 • Laat op Vrijdag

  138 x bekeken | 8-3-2020
  Laat op Vrijdag - 8-3-2020
  5
  Deze uitzending van het programma Laat op Vrijdag werd uitgezonden op zondag 8 maart door BNNVARA. Bekijk uitzending
 • Laat op Vrijdag

  339 x bekeken | 29-2-2020
  Laat op Vrijdag - 29-2-2020
  4
  Deze uitzending van het programma Laat op Vrijdag met de titel Laat op Vrijdag werd uitgezonden op zaterdag 29 februari door BNNVARA. Bekijk uitzending
 • Laat op Vrijdag

  310 x bekeken | 23-2-2020
  Laat op Vrijdag - 23-2-2020
  5
  Deze uitzending van het programma Laat op Vrijdag met de titel Laat op Vrijdag werd uitgezonden op zondag 23 februari door BNNVARA. Bekijk uitzending
 • Laat op Vrijdag

  350 x bekeken | 8-2-2020
  Laat op Vrijdag - 8-2-2020
  5
  Deze uitzending van het programma Laat op Vrijdag met de titel Laat op Vrijdag werd uitgezonden op zaterdag 8 februari door BNNVARA. Bekijk uitzending
Nieuws over Laat op Vrijdag
 • Laat op Vrijdag - Renze Klamer start met eigen talkshow Laat op Vrijdag

  Renze Klamer start met eigen talkshow Laat op Vrijdag

  6-2-2020  NPO 1 lanceert vanavond na het late NOS Journaal rond middernacht nóg een talkshow. Een maand na de start van Jinek-opvolger Op1 komt presentator Renze Klamer met zijn eigen late-late night talkshow Laat op Vrijdag. Zes weken lang luidt Renze op vrijdag rond 00:15 uur het weekend in.

  Laat op Vrijdag is anders dan andere praatprogramma. De kijker kan iets anders verwachten dan Op1 en Jinek. “Het programma gaat voorbij aan de actualiteit en draait om anekdotische verhalen”, vertelt Renze, die eerder op themakanaal NPO 1 Extra de talkshow Na Het Nieuws presenteerde.

  De nieuwe talkshow lijkt een beetje op Linda’s Zomerweek. “In elke aflevering zitten twee bekende hoofdgasten, die samen een verrassende combinatie vormen”, legt Renze uit. De gasten praten over hun guilty pleasures, delen hun verborgen talenten en is er ruimte om een spelletje te spelen.
  Lees verder
 • Laat op Vrijdag - Renze Klamer krijgt eigen talkshow Laat op Vrijdag

  Renze Klamer krijgt eigen talkshow Laat op Vrijdag

  20-1-2020  NPO 1 komt tijdens de heuse talkshowoorlog met nóg een talkshow. De strijd om de talkshowkijker wordt sinds begin januari hevig gevoerd tussen NPO’s eigen talkshow Op1 en Jinek op RTL4, maar vanaf vrijdag 7 februari presenteert Renze Klamer de late-late night talkshow Laat op Vrijdag.

  Zes weken lang luidt Renze op vrijdag rond 00:15 uur het weekend in. “Laat op Vrijdag is anders dan andere praatprogramma’s”, zegt de presentator. De kijker kan iets anders dan Op1 en Jinek verwachten. “Het programma gaat voorbij aan de actualiteit en draait om anekdotische verhalen.”

  Laat op Vrijdag lijkt een beetje op Linda’s Zomerweek. “In elke aflevering zitten twee bekende hoofdgasten, die samen een verrassende combinatie vormen”, verteld Renze. De gasten praten over hun guilty pleasures, delen hun verborgen talenten en is er ruimte om een spelletje te spelen.
  Lees verder