Uitzending
Kunststof TV - Kasper van Kooten, Lies Visschedijk & Pieter Kuijpers, Carli Hermès

Kasper van Kooten, Lies Visschedijk & Pieter Kuijpers, Carli Hermès

Kunststof TV

12-1-2014

| 1391 x bekeken | 0 reacties
6
Kasper van Kooten
Twee jaar geleden muntte Kasper van Kooten een heus nieuw genre: de caba-roman. Want als er toch een mooi verhaal ligt – waarom zou je het dan niet uitbrengen als cabaretvoorstelling én als roman. Het bleef niet ongezien. 'Het wonderlijke leven van Jackie Fontanel' werd genomineerd voor de prestigieuze Poelifinario, voor beste cabaretvoorstelling van 2012. Ook zijn nieuwe voorstelling verschijnt tegelijkertijd als roman. In 'Karakters' voert Van Kooten een trits aan BN’ners op die ziek van de roem, hun toevlucht zoeken bij een mental coach.

Lies Visschedijk & Pieter Kuijpers
Actrice Lies Visschedijk speelt in de nieuwe speelfilm van Pieter Kuijpers 'Hemel op aarde'. 'Hemel op aarde' vertelt het Limburgse verhaal van de 13 jarige Bart die langzaam zijn geloof in God verliest door het onheil wat de mensen om hem heen treft. Lies speelt de zeer gelovige moeder van Bart. Verder is Lies natuurlijk nog steeds te zien in de zeer succesvolle romantische komedie 'Soof' die al 400.000 bezoekers trok sinds half december. Ondertussen beginnen binnenkort de opnames voor de nieuwe speelfilm van 'Gooische Vrouwen' waarin Lies ook een prominente rol speelt.

Carli Hermès
Topfotograaf Carli Hermès zit 25 jaar in het vak. Nu is er, voor het eerst in museale context, een overzichttentoonstelling te zien: ‘De kunst van het verleiden’ (CODA Museum). Geen toevallig gekozen titel, want erotiek en verleiding voeren al vanaf het begin de boventoon in zijn werk. Hermès werkt in binnen- en buitenland voor merken als Martini, Phillips, Suitsupply en KLM. Hij portretteerde talloze beroemdheden, van Rutger Hauer tot Robbie Williams. En of hij nu in opdracht fotografeert of vrij werk maakt, zijn beelden zijn altijd prikkelend, spannend en op verrassende wijze gestileerd.

In deze uitzending van Kunststof TV waren Carli Hermes, Kasper van Kooten, Lies Visschedijk en Pieter Kuijpers te gast. Deze uitzending van het programma Kunststof TV met de titel Kasper van Kooten, Lies Visschedijk & Pieter Kuijpers, Carli Hermès werd uitgezonden op zondag 12 januari door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie