Uitzending
Kunststof TV - Hind, Sacha Bronwasser, Hans Pool, Koos de Wilt

Hind, Sacha Bronwasser, Hans Pool, Koos de Wilt

Kunststof TV

20-12-2009

| 3215 x bekeken | 0 reacties
7
Live talkshow over kunst en cultuur, met gasten, reportages en muziek.

Zangeres Hind is druk bezig haar derde album te realiseren. Via internet heeft ze de financiŽle steun van muziekliefhebbers ingeroepen. En met succes. Hind gaat ook optreden in Kunststof TV.
Filosoof Bas Haring bezoekt de kunstmanifestatie Niet Normaal in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Centrale vraag is: wat is normaal en wie bepaalt dat? In de studio bespreekt kunstjournaliste Sacha Bronwasser het getoonde werk.
In de documentaire Vensters op Vermeer, die na Kunststof TV wordt uitgezonden in Close Up, vragen de makers zich af waarom schilder Johannes Vermeer, die nog geen veertig schilderijen naliet, nog altijd een grote inspiratiebron is voor hedendaagse kunstenaars. Te gast zijn de makers: regisseur Hans Pool en kunsthistoricus, journalist en scenarioschrijver Koos de Wilt. Presentatie: Joost Karhof.

In deze uitzending van Kunststof TV waren Bas Haring en Hans Pool te gast. De presentatie was in handen van Joost Karhof. Deze uitzending van het programma Kunststof TV met de titel Hind, Sacha Bronwasser, Hans Pool, Koos de Wilt werd uitgezonden op zondag 20 december door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie