Uitzending
Kunststof TV - Georgina Verbaan & Peter Buwalda, Louise Korthals, David van Reybrouck

Georgina Verbaan & Peter Buwalda, Louise Korthals, David van Reybrouck

Kunststof TV

5-1-2014

| 1225 x bekeken | 0 reacties
6
Georgina Verbaan & Peter Buwalda
Vrijdag 10 januari om middernacht gaat op radio 1 het hoorspel 'Bonita Avenue' in première. Hoofdrolspeler Georgina Verbaan vertelt in Kunststof TV over de kracht van het hoorspel en haar verlangen juist deze rol te spelen. De schrijver van deze bestseller, Peter Buwalda, is ook te gast om te vertellen hoe het voelt als je verzonnen personages van het papier komen en een eigen stem krijgen. De familietragedie die zich afspeelt tijdens de vuurwerkramp in Enschede zal naast de verschillende hoofdpersonen ook veel muziek en geluidseffecten bevatten. Elke vrijdagavond is een aflevering van een half uur te beluisteren.

Louise Korthals
“Wat een energie, wat een drive, maar bovenal: wat een geboren performer”. Het zijn de lovende woorden van de jury van de Neerlands Hoop 2013, de prijs voor aanstormend cabarettalent, voor winnaar Louise Korthals (1984). De zangeres en cabaretière speelt haar eerste avondvullende programma ‘Vlieguur’ en bereidt zich ook al voor op een nieuwe show. Louise gaat ook optreden in Kunststof TV.

David van Reybrouck
In Kunststof TV maakt Paul Schnabel, voorzitter Academie De Gouden Ganzenveer, bekend dat David van Reybrouck de Gouden Ganzenveer 2014 krijgt toegekend. De prijs is voor iemand wiens werk van grote betekenis is voor het geschreven en gedrukte woord in Nederland. De kersverse laureaat is te gast in Kunststof TV en vertelt wat de prijs voor hem betekent.

In deze uitzending van Kunststof TV was Georgina Verbaan te gast. Deze uitzending van het programma Kunststof TV met de titel Georgina Verbaan & Peter Buwalda, Louise Korthals, David van Reybrouck werd uitgezonden op zondag 5 januari door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie