Uitzending
Kook mee met MAX - Zoet-pittige wokgarnalen met kool en rijst

Zoet-pittige wokgarnalen met kool en rijst

Kook mee met MAX

3-4-2019

| 700 x bekeken | 0 reacties
5
Sojasaus wordt gemaakt van sojabonen, geroosterd graan, water en zeezout. De saus is gefermenteerd en dat gebeurt op een speciale manier met köji, een schimmel, tarwe en andere micro-organismen. Als conserveringsmiddel wordt bijna in alle sojasauzen wat alcohol toegevoegd. Het is een echte smaakmaker in Aziatische gerechten. Mounir gebruikt sojasaus door zijn zoet-pittige wokgarnalen met kool en rijst.

De presentatie was in handen van Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Deze uitzending van het programma Kook mee met MAX met de titel Zoet-pittige wokgarnalen met kool en rijst werd uitgezonden op woensdag 3 april door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie