Uitzending
Kook mee met MAX - Zelfgemaakte shoarma met knolselderijfriet

Zelfgemaakte shoarma met knolselderijfriet

Kook mee met MAX

18-2-2019

| 725 x bekeken | 0 reacties
6
De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!

Vandaag maken we zelfgemaakte shoarma met knolselderijfriet.

Knolselderij vormt net boven de grond een knol. Niet alleen de knol is te eten, ook de bladeren zijn te eten. De knolselderij wordt vaak verwerkt in bijvoorbeeld erwtensoep, maar is ook heerlijk om door de aardappelpuree te doen. Mounir maakt er friet van en serveert de knolselderijfriet bij zijn zelfgemaakte shoarma.

De presentatie was in handen van Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Deze uitzending van het programma Kook mee met MAX met de titel Zelfgemaakte shoarma met knolselderijfriet werd uitgezonden op maandag 18 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie