Uitzending
Kook mee met MAX - Tapenade-kabeljauw met broccoli-kikkererwtensalade

Tapenade-kabeljauw met broccoli-kikkererwtensalade

Kook mee met MAX

11-8-2021

| 1220 x bekeken | 1 reacties
6
De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!

Vandaag maken we tapenade-kabeljauw met broccoli-kikkererwtensalade.

Tapenade komt oorspronkelijk uit Frankrijk en bestaat uit fijne gehakte olijven en kappertjes. Inmiddels is tapenade er in vele varianten en is ook eenvoudig om zelf te maken. Sandra maakt een tapenade van cashewnoten, zongedroogde tomaten, knoflook, citroen en olie. Ze doet hem op de kabeljauw en serveert er een broccoli-kikkererwtensalade bij.

De presentatie was in handen van Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Deze uitzending van het programma Kook mee met MAX met de titel Tapenade-kabeljauw met broccoli-kikkererwtensalade werd uitgezonden op woensdag 17 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie