Uitzending
Kook mee met MAX - Spinaziesoep met tosti "boter, kaas & eieren"

Spinaziesoep met tosti "boter, kaas & eieren"

Kook mee met MAX

20-8-2018

| 690 x bekeken | 0 reacties
6
De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!

Vandaag maken we spinaziesoep met tosti.

Zuurdesembrood wordt gemaakt van een desemdeeg. Dat is een deeg gemaakt zonder toevoeging van bakkersgist. Een desem wordt gemaakt van bloem en water. Het deeg fermenteert, vergist, door het te bewaren op een bepaalde temperatuur en af en toe wat bloem en water toe te voegen. Het desemdeeg wordt aan het deeg van het brood toegevoegd. Sandra maakt spinaziesoep met tosti van zuurdesembrood.

Dit is een herhaling van 27 november 2017

De presentatie was in handen van Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Deze uitzending van het programma Kook mee met MAX met de titel Spinaziesoep met tosti "boter, kaas & eieren" werd uitgezonden op maandag 20 augustus door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie