Uitzending
Kook mee met MAX - Mexicaanse ovenschotel

Mexicaanse ovenschotel

Kook mee met MAX

6-7-2018

| 850 x bekeken | 0 reacties
6
De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!

Vandaag maken we Mexicaanse ovenschotel

Komijn is een plant. In de keuken gebruiken wij de zaadjes van de plant. In zijn geheel zijn ze smal en langwerpig. De smaak is nootachtig, maar ook wel heel specifiek. Bij ons is komijn ook wel bekend als djintan. Dat is de gemalen versie die veel in de Oosterse keuken wordt gebruikt. Maar komijn, ook wel kummel genoemd, wordt ook in de westerse keuken veelvuldig gebruikt. Mounir verwerkt het in een Mexicaanse ovenschotel.

Dit is een herhaling van 13 oktober 2017.

De presentatie was in handen van Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Deze uitzending van het programma Kook mee met MAX met de titel Mexicaanse ovenschotel werd uitgezonden op vrijdag 6 juli door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie