Uitzending
Kook mee met MAX - Gremolata-zalm 'en papillotte' met haricots verts

Gremolata-zalm 'en papillotte' met haricots verts

Kook mee met MAX

10-8-2018

| 760 x bekeken | 0 reacties
6
De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!

Vandaag maken we gremolata-zalm en papillotte met haricots verts.

Gremolata is een klassiek Italiaans recept. Het is een mengsel van citroenrasp, knoflook en peterselie. Het heeft een frisse smaak en is heerlijk bij vis, groenten en stoofgerechten. Sandra serveert de gremolata bij zalm en doet er haricots verts bij.

Dit is een herhaling van 17 november 2017.

De presentatie was in handen van Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Deze uitzending van het programma Kook mee met MAX met de titel Gremolata-zalm 'en papillotte' met haricots verts werd uitgezonden op vrijdag 10 augustus door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie