Uitzending
Kook mee met MAX - Champignon-preisoep en gegrilde meergranenbollen met gebakken bonen

Champignon-preisoep en gegrilde meergranenbollen met gebakken bonen

Kook mee met MAX

27-3-2019

| 840 x bekeken | 0 reacties
5
Champignons, we eten ze al heel lang, maar sinds de jaren 70 is het een groenten geworden die we regelmatig op ons menu hebben staan. De naam is afgeleid van het Franse woord voor paddenstoel wat weer afgeleid is van het Latijnse campinio dat klokje betekent. In Nederland eten we voornamelijk gekweekte champignons. Mounir verwerkt de champignons in een champignon-preisoep en serveert dit met gegrilde meergranenbollen met gebakken bonen.

De presentatie was in handen van Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Deze uitzending van het programma Kook mee met MAX met de titel Champignon-preisoep en gegrilde meergranenbollen met gebakken bonen werd uitgezonden op woensdag 27 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie