Uitzending
Kook mee met MAX - Broodje visburger met koolrabisalade

Broodje visburger met koolrabisalade

Kook mee met MAX

27-6-2018

| 668 x bekeken | 0 reacties
4
De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!

Vandaag maken we broodje visburger met koolrabisalade.

De koolrabi is een koolsoort. De meest bekende koolrabi is die in een lichtgroene kleur, maar hij is er ook in een paarse kleur. Beiden smaken het zelfde. De koolrabi wordt al vroeg geoogst. Dat wil zeggen als de knol een doorsnede van 7 tot 8 centimeter heeft. Want wordt de knol groter, dan is hij minder smakelijk om te eten. Hij is zowel rauw als gekookt te eten en zit vol met vitamine B, C, kalium en magnesium. Sandra maakt koolrabisalade met een broodje visburger erbij.

Dit is een herhaling van 4 oktober 2017.

De presentatie was in handen van Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Deze uitzending van het programma Kook mee met MAX met de titel Broodje visburger met koolrabisalade werd uitgezonden op woensdag 27 juni door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie