Uitzending
Kook mee met MAX - Broccolisalade met artisjok-ricottasaus

Broccolisalade met artisjok-ricottasaus

Kook mee met MAX

2-7-2019

| 517 x bekeken | 0 reacties
5
De artisjok is een plant waarvan we de vlezige schutbladeren eten. In feite eten we de bloemknop van de plant. De artisjok wordt veel gegeten in de Mediterranse keuken en heeft een licht bittere smaak. U kunt de artisjok zelf bereiden, maar ze zijn ook in pot te krijgen op oliebasis. Mounir verwerkt de artisjok in een broccolisalade met artisjok-ricottasaus.

Dit is een herhaling van 9 mei 2018.

De presentatie was in handen van Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Deze uitzending van het programma Kook mee met MAX met de titel Broccolisalade met artisjok-ricottasaus werd uitgezonden op dinsdag 2 juli door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie