Nieuwsbericht
Koningshuis de Musical - Blauw bloed in ander daglicht in nieuwe serie Koningshuis de Musical

Blauw bloed in ander daglicht in nieuwe serie Koningshuis de Musical

Koningshuis de Musical

18-2-2024

| 651 x bekeken | 0 reacties
6
De nieuwe komische serie Koningshuis de Musical vertelt het verhaal over de cast en crew van de musical Koningshuis. Het speelt zich af achter de schermen en er gebeurt van alles. Maar dat is niet het enige. Ter ere van de 100e voorstelling komen Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima hoogstpersoonlijk kijken naar de voorstelling. Dat brengt een hoop stress met zich mee en zorgt voor problemen. Alsof het nog niet genoeg was. Het blijkt namelijk dat de sfeer achter de schermen ver te zoeken is ten opzichte van op het podium. En dan hebben we het nog niet eens over sterverslaggever Roel Verdonk (Valentijn Bernard) die voor het showbizzprogramma Studio Avenue voorbereidingen treft voor een dagelijks tv-item. De musical trekt nou niet bepaald volle zalen. Producent Frits Lohman trekt alles uit de kast om te zorgen dat er meer mensen een kaartje kopen. Kortom genoeg problemen. Hoe gaan ze dit oplossen?

De cast van de zesdelige serie bestaat uit: Noortje Herlaar( Prinses Beatrix), Sarah Janneh (koningin Maxima), Robbert van den Bergh (Koning Willem-Alexander), Daniel Cornelissen, Henk Poort (Prins Bernard), Marcel Hensema, Beppie Melissen en Diederik Ebbinge.

Altijd al willen weten wat er zich achter de coulissen afspeelt? De serie is vanaf 10 maart te zien op NPO3 om 20:20 bij de AVRO-TROS.

Klik hier voor meer informatie over Koningshuis de Musical, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws