Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Knevel & Van den Brink - Peter R. de Vries, Ursul de Geer en Michael Boogerd

Peter R. de Vries, Ursul de Geer en Michael Boogerd

Knevel & Van den Brink

25-8-2009

| 2076 x bekeken | 0 reacties
8
Peter R. de Vries
De man die in 1983 in een café in Delft zes mensen doodschoot en daarvoor levenslang kreeg, blijkt al een aantal keren op begeleid verlof te zijn geweest. Dat is bevestigd door een woordvoerder van Justitie. De man heeft zelfs buiten de celmuren een gezinnetje gesticht. Cevdet Y., bijgenaamd Ted de Turk, schoot in april 1983 in café 't Koetsiertje in Delft een man dood, die hem zou hebben uitgemaakt voor 'kankerturk'. Y. liep daarna naar de uitgang en schoot nog eens vijf mensen dood, onder wie een 12-jarig meisje. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries reageert op alle commotie die vandaag over deze zaak is ontstaan.

Ursul de Geer
Jarenlang was Ursul de Geer te zien met het succesvolle en veelbesproken programma 'Het is Hier Fantastisch', waarin hij Nederlanders opzocht op hun vakantieadres. Het leverde vaak een nogal ontluisterend beeld op van het gedrag van onze landgenoten in het buitenland. Nu, tien jaar later, keert het programma terug op de Nederlandse televisie en zoekt hij de vakantievierders van toen opnieuw op. Vanavond een gesprek met Ursul de Geer over het tweede leven van zijn televisieprogramma 'Het is Hier Fantastisch'.

Maja Delwel
Haar zoon kwam in aanraking met de verkeerde mensen en langzaam raakte hij verslaafd aan drugs. Marja Delwel, uit Krimpen aan den IJssel, probeerde wanhopig haar zoon uit deze groep te houden. Ten einde raad en als laatste strohalm werkte ze samen met een politierechercheur die haar noodkreet oppikte. Het leidde uiteindelijk tot het oprollen van een complete drugsbende. Vanavond doet Marja Delwel haar verhaal bij Knevel en Van den Brink.

Michael Boogerd
Michael Boogerd stapte in 2007 van de fiets en daarmee in het zwarte gat. Afgelopen zomer dook hij op in de Tour de France als journalist. En bij de vandaag afgelopen Eneco-tour is hij betrokken als adviseur. Boogerd over het zwarte gat, zijn rentree in de wielerwereld en de Spaanse koorts in Drenthe, waar zaterdag de Vuelta, de Ronde van Spanje, van start gaat.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Peter R. de Vries, Ursul de Geer en Michael Boogerd is uitgezonden op dinsdag 25 augustus door de EO. Te gast waren Michael Boogerd, Ursul de Geer en Peter R. de Vries. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee