Uitzending
Knevel & Van den Brink - Ineke Strouken, Anousha Nzume, Jan van Wijk en de nieuwe Zwarte Piet, Eelco Bosch van Rosenthal, Halbe Zijlstra
Knevel & Van den Brink - Ineke Strouken, Anousha Nzume, Jan van Wijk en de nieuwe Zwarte Piet, Eelco Bosch van Rosenthal, Halbe Zijlstra

Ineke Strouken, Anousha Nzume, Jan van Wijk en de nieuwe Zwarte Piet, Eelco Bosch van Rosenthal, Halbe Zijlstra

Knevel & Van den Brink

10-6-2014

| 1379 x bekeken | 0 reacties
5
Nieuw uiterlijk voor Zwarte Piet
Vanavond onthult Ineke Strouken van het Nederlands Centrum voor Volkscultuur en Immaterieel Erfgoed in Knevel & Van den Brink hoe de Zwarte Piet van de toekomst er uit moet gaan zien.

Halbe Zijlstra
Zijn de verschillen tussen arm en rijk in Nederland te groot? En moet het kabinet daar wat aan doen? VVD-fractieleider Halbe Zijlstra legt uit waarom hij vindt van niet.

Eelco Bosch van Rosenthal
Vandaag verschijnt het boek 'Cruciale Keuzes' van Hillary Clinton, voormalig first lady en oud-minister van Buitenlandse Zaken onder Obama. Journalist Eelco Bosch van Rosenthal vertelt meer over de politieke memories van Clinton die een verkoopsucces lijken te gaan worden.

In deze uitzending van Knevel & Van den Brink waren Anousha Nzume, Eelco Bosch van Rosenthal, Halbe Zijlstra en Zwarte Piet te gast. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink. Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Ineke Strouken, Anousha Nzume, Jan van Wijk en de nieuwe Zwarte Piet, Eelco Bosch van Rosenthal, Halbe Zijlstra werd uitgezonden op dinsdag 10 juni door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie