Uitzending
Knappe Koppen - Financiële bubbels

FinanciŽle bubbels

Knappe Koppen

11-3-2020

| 512 x bekeken | 0 reacties
6
De vraag is van Ruth. Zij wil weten wanneer de volgende crisis komt. Ruth is accountant en wil graag iets heel anders gaan doen. Ze wil haar eigen datingbureau opzetten. Maar ja, is het nu wel een economisch goede tijd om zo'n sprong in het diepe te wagen? In het Trippenhuis, de zetel van de Koninklijke Nederlandse Akademie van de Wetenschappen, krijgt Ruth antwoord op haar vraag in de vorm van een privťcollege van econometrist Stephan Smeekes van de Universiteit van Maastricht. Stephan Smeekes is een datawetenschapper die statistiek, informatica en heel veel data gebruikt om de economie te voorspellen. Als iemand antwoord heeft op Ruths vraag, dan is het wel Stephan Smeekes.

De presentatie was in handen van Gregory Sedoc. Deze uitzending van het programma Knappe Koppen met de titel FinanciŽle bubbels werd uitgezonden op woensdag 11 maart door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Knappe Koppen - Knappe koppen geven antwoord op kijkersvragen

    Knappe koppen geven antwoord op kijkersvragen

    4-2-2020

    De vraag is van Ruth. Zij wil weten wanneer de volgende crisis komt. Ruth is accountant en wil graag iets heel anders gaan doen. Ze wil haar eigen datingbureau opzetten. Maar ja, is het nu wel een economisch goede tijd…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten