Uitzending
Knappe Koppen - 13-5-2020

13-5-2020

Knappe Koppen

577 x bekeken | 0 reacties
6
De vraag van vandaag is van Heleen. Zij wil weten waarom het zo moeilijk is om af te vallen. Heleen worstelt al lang met haar gewicht. In het verleden was ze vijftien kilo zwaarder. Het is haar op eigen kracht gelukt dit kwijt te raken. Toch blijft haar gewicht een dagelijks gevecht. In het Trippenhuis, de zetel van de Koninklijke Nederlandse Akademie van de Wetenschappen, krijgt Heleen antwoord op haar vraag in de vorm van een privécollege van professor Liesbeth van Rossum. Zij weet alles van de oorzaken van overgewicht. Als internist ziet ze patiënten en als onderzoeker richtte ze in Rotterdam het Centrum Gezond Gewicht op. Hier ontwikkelen ze de nieuwste obesitasbehandelingen. Liesbeth van Rossum is de expert op het gebied van afvallen. Zij kan Heleen zeker verder helpen met haar vraag.

De presentatie was in handen van Gregory Sedoc. Deze uitzending van het programma Knappe Koppen werd uitgezonden op woensdag 13 mei door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Knappe Koppen - Knappe koppen geven antwoord op kijkersvragen

    Knappe koppen geven antwoord op kijkersvragen

    4-2-2020

    Voormalig Olympisch hordeloper Gregory Sedoc geeft in het nieuwe AVROTROS-programma Knappe Koppen met de knapste koppen van Nederland antwoord op prangende kijkersvragen. Vanuit de Koninklijke Nederlandse Academie van…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten