Uitzending
Khalid & Sophie - 5-5-2022

5-5-2022

Khalid & Sophie

275 x bekeken | 0 reacties
6
We nemen met programmamaker Sander de Kramer en actrice Jacqueline Blom het nieuws van de dag door. * Hassnae Bouazza schreef met haar nieuwe boek Een koffer vol citroenen een ode aan haar overleden moeder. Ze vertelt erover. * Vanavond komt Feyenoord voor het eerst in twee decennia weer in de buurt van een Europese titel. We blikken terug op de UEFA Cup-winst uit 2002 met de legendes van weleer Edwin Zoetebier en Patrick Paauwe. * En met Feyenoord-fans Lilian Marijnissen, Wessel Penning en voetbalverslaggever Hans Kraay jr. kijken we vooruit. * We sluiten af met de officiŽle goaltune van Feyenoord. De Hermes House Band speelt I Will Survive.

In deze uitzending van Khalid & Sophie waren Edwin Zoetebier, Hans Kraay jr., Hassnae Bouazza, Jacqueline Blom, Lilian Marijnissen, Patrick Paauwe en Sander de Kramer te gast. De presentatie was in handen van Sophie Hilbrand en Khalid Kasem. Deze uitzending van het programma Khalid & Sophie werd uitgezonden op donderdag 5 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Khalid & Sophie - Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    30-8-2021

    De nieuwe talkshow Khalid & Sophie gaat vanavond in première. Khalid Kasem en Sophie Hilbrand nemen het stokje over van Renze Klamer en Fidan Ekiz, die door BNNVARA na twee seizoenen van De Vooravond aan de kant zijn…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten