Uitzending
Khalid & Sophie - 29-10-2021

29-10-2021

Khalid & Sophie

223 x bekeken | 0 reacties
5
We bespreken de afgelopen week met politicus Esther Ouwehand, journalist en Duitsland-kenner Sophie Derkzen en de presentatoren van de podcast De Lesbische Liga: Vera Siemons en Annefleur Schipper. * Lisa Loeb vat de Week in Woorden. * Wie is de Mol-winnaar Rocky Hehakaija besteedde haar prijzengeld aan een documentaire over haar straatwerk met daarin Dounia en Souhaila. * Liefhebber Mike Boddé en groot talent Sasha Witteveen brengen een ode aan de contrabas. * We hebben muziek van Thijs Boontjes Dans- en Showorkest. Zij spelen bij ons in de studio zijn nieuwe single Ambiance!

In deze uitzending van Khalid & Sophie was Mike Boddé te gast. De presentatie was in handen van Sophie Hilbrand en Khalid Kasem. Deze uitzending van het programma Khalid & Sophie werd uitgezonden op vrijdag 29 oktober door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Khalid & Sophie - Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    30-8-2021

    We bespreken de afgelopen week met politicus Esther Ouwehand, journalist en Duitsland-kenner Sophie Derkzen en de presentatoren van de podcast De Lesbische Liga: Vera Siemons en Annefleur Schipper. * Lisa Loeb vat de…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten