Uitzending
Khalid & Sophie - 26-5-2022

26-5-2022

Khalid & Sophie

285 x bekeken | 0 reacties
6
Programmamaker en Feyenoordfan Sander de Kramer en schrijver Philip Huff zijn het duo van dienst. * Vandaag werd bekend dat acteur Gijs de Lange op 65-jarige leeftijd is overleden. Acteur en regisseur Niek Barendsen vertelt over hem. * Voor zijn serie Ondertussen aan de Hofvijver volgt Splinter Chabot de renovatie van het Binnenhof. Een update. * Schrijver Elke Geurts schreef vijf jaar geleden een boek over haar scheiding. Pas daarna kwam zij erachter dat haar man tijdens hun huwelijk een dubbelleven leidde. * Hugo Borst verzamelt al jaren kunst. Hij opent zijn eigen galerie en stelt het werk van dEUS-frontman Tom Barman tentoon.

In deze uitzending van Khalid & Sophie waren Elke Geurts, Gijs de Lange, Hugo Borst, Niek Barendse, Sander de Kramer en Splinter Chabot te gast. De presentatie was in handen van Sophie Hilbrand en Khalid Kasem. Deze uitzending van het programma Khalid & Sophie werd uitgezonden op donderdag 26 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Khalid & Sophie - Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    30-8-2021

    De nieuwe talkshow Khalid & Sophie gaat vanavond in première. Khalid Kasem en Sophie Hilbrand nemen het stokje over van Renze Klamer en Fidan Ekiz, die door BNNVARA na twee seizoenen van De Vooravond aan de kant zijn…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten