Uitzending
Khalid & Sophie - 25-4-2022

25-4-2022

Khalid & Sophie

255 x bekeken | 0 reacties
6
Journalist Ronit Palache en programmamaker Nicolaas Veul zijn ons duo van dienst. Met hen nemen we het nieuws van de dag door. * Emmanuel Macron is herkozen als president van Frankrijk. Schrijver Bas Heijne was bij het overwinningsfeest en vertelt ons daar over. * Henny Vrienten is overleden. Vrienten was componist, gitarist en pianist, maar bovenal was hij Doe Maar. Een absoluut fenomeen. Aan tafel zit zanger Henk Hofstede, Patrick Lodiers (documentairemaker van Doe Maar: Dit is alles), radio-dj's Frank van der Lende en Jeroen van Inkel.

In deze uitzending van Khalid & Sophie waren Bas Heijne, Frank van der Lende, Henk Hofstede, Jeroen van Inkel, Nicolaas Veul en Patrick Lodiers te gast. De presentatie was in handen van Sophie Hilbrand en Khalid Kasem. Deze uitzending van het programma Khalid & Sophie werd uitgezonden op maandag 25 april door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Khalid & Sophie - Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    30-8-2021

    De nieuwe talkshow Khalid & Sophie gaat vanavond in première. Khalid Kasem en Sophie Hilbrand nemen het stokje over van Renze Klamer en Fidan Ekiz, die door BNNVARA na twee seizoenen van De Vooravond aan de kant zijn…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten