Uitzending
Khalid & Sophie - 24-9-2021

24-9-2021

Khalid & Sophie

476 x bekeken | 0 reacties
5
Met Bram Vermeulen, Anna Gimbrère en Cees van Kempen blikken we terug op de week. * Cabaretier Lisa Loeb vat de Week in Woorden. * Aan Erik van Muiswinkel de eer om de nieuwste Disney Musical te vertalen: Aladdin. * De Fabeltjeskrant, Zeg 'ns Aaa, De Fabriek. Meestercomponist Ruud Bos maakte de muziek van héél véél bekende Nederlandse televisieprogramma's, films en theatervoorstellingen en de Efteling. Hij kreeg daarvoor deze week een Buma oeuvre-award en zit daarom bij ons aan tafel. * Stephanie Struijk en het kwartet De Bladblazers gaan voor Ruud spelen!

In deze uitzending van Khalid & Sophie waren Anna Gimbrere, Bram Vermeulen (journalist), Erik van Muiswinkel en Ruud Bos te gast. De presentatie was in handen van Sophie Hilbrand en Khalid Kasem. Deze uitzending van het programma Khalid & Sophie werd uitgezonden op vrijdag 24 september door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Khalid & Sophie - Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    30-8-2021

    De nieuwe talkshow Khalid & Sophie gaat vanavond in première. Khalid Kasem en Sophie Hilbrand nemen het stokje over van Renze Klamer en Fidan Ekiz, die door BNNVARA na twee seizoenen van De Vooravond aan de kant zijn…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten