Uitzending
Khalid & Sophie - 23-1-2023

23-1-2023

Khalid & Sophie

349 x bekeken | 0 reacties
6
Duo van dienst: Dolf Jansen en Anniek Pheifer. * Youssef Taghi, de neef en ex-advocaat van Ridouan Taghi, werd tot een celstraf van 5,5 jaar veroordeeld. We bespreken wat de rechtszaak betekent voor de werkwijze van de advocatuur met Christian Flokstra en Sander Janssen. * Winfried Baijens en Robin de Puy brengen elk op eigen manier in beeld welke diepe sporen de Watersnoodramp heeft achtergelaten. * Goldband heeft 'de grootste impact op de Nederlandse popmuziek gemaakt als soundtrack van de post-corona tijd.' Dat was de onderbouwing van de jury bij het uitreiken van de Popprijs 2022 aan Goldband. De band komt dit met ons vieren!

In deze uitzending van Khalid & Sophie waren Anniek Pheifer, Dolf Jansen en Winfried Baijens te gast. De presentatie was in handen van Sophie Hilbrand en Khalid Kasem. Deze uitzending van het programma Khalid & Sophie werd uitgezonden op maandag 23 januari door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Khalid & Sophie - Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    30-8-2021

    De nieuwe talkshow Khalid & Sophie gaat vanavond in première. Khalid Kasem en Sophie Hilbrand nemen het stokje over van Renze Klamer en Fidan Ekiz, die door BNNVARA na twee seizoenen van De Vooravond aan de kant zijn…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten