Uitzending
Khalid & Sophie - 20-11-2023

20-11-2023

Khalid & Sophie

881 x bekeken | 0 reacties
6
Tot en met de verkiezingen zit zwevende kiezer Raoul Heertje aan de rechterhand van Khalid en Sophie. * Het verkiezingsgeweld is in volle gang. Jeroen Pauw en Wouke van Scherrenburg schuiven aan als politiek duiders, we bespreken met hen de opvallendste actuele campagne-momenten. * Schrijver Ilja Leonard Pfeijffer schreef zijn nieuwe roman Alkibiades uit bezorgdheid over de democratie. Waar baseert hij zijn stem op? Pfeijffer geeft zijn visie op de verkiezingen. * Peter Kanne van I&O Research presenteert de nieuwste zetelpeiling, en er zijn spannende ontwikkelingen. * Het Thijs Boontjes Dans- en Showorkest treedt op.

In deze uitzending van Khalid & Sophie waren Ilja Leonard Pfeijffer, Jeroen Pauw, Raoul Heertje en Wouke van Scherrenburg te gast. De presentatie was in handen van Sophie Hilbrand en Khalid Kasem. Deze uitzending van het programma Khalid & Sophie werd uitgezonden op maandag 20 november door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Khalid & Sophie - Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    30-8-2021

    De nieuwe talkshow Khalid & Sophie gaat vanavond in première. Khalid Kasem en Sophie Hilbrand nemen het stokje over van Renze Klamer en Fidan Ekiz, die door BNNVARA na twee seizoenen van De Vooravond aan de kant zijn...
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten