Uitzending
Khalid & Sophie - 2-5-2022

2-5-2022

Khalid & Sophie

300 x bekeken | 0 reacties
6
Duo van dienst: Tom Kleijn en Anita Witzier. * Politiechef Oscar Dros en de voorzitter van de Nederlandse politiebond Jan Struijs over de zelfmoorden van undercoveragenten. * Shabu was veertien toen een ritje in zijn oma's auto eindigde in een boete van 1200 euro. Aan tafel zitten documentairemaker Shamira RaphaŽla en Shabu zelf. * Pepijn Keppel hockeyde in alle nationale jeugdselecties, maar stopte ermee omdat hij 't in die wereld moeilijk vond om uit de kast te komen. Hij is hier met oud-collega's Thijs van Dam, Jasper Brinkman en Terrance Pieters. * Zangeres Eefje de Visser zingt haar nieuwe single Startschot.

In deze uitzending van Khalid & Sophie waren Anita Witzier en Tom Kleijn te gast. De presentatie was in handen van Sophie Hilbrand en Khalid Kasem. Deze uitzending van het programma Khalid & Sophie werd uitgezonden op maandag 2 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Khalid & Sophie - Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    30-8-2021

    De nieuwe talkshow Khalid & Sophie gaat vanavond in première. Khalid Kasem en Sophie Hilbrand nemen het stokje over van Renze Klamer en Fidan Ekiz, die door BNNVARA na twee seizoenen van De Vooravond aan de kant zijn…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten