Uitzending
Khalid & Sophie - 14-9-2022

14-9-2022

Khalid & Sophie

647 x bekeken | 0 reacties
6
Duo van dienst: Suse van Kleef en Olcay Gulsen. * Uit geluidsopnames blijkt dat Sywert van Lienden al veel eerder het plan had om miljonair te worden met de mondkapjesdeal. Met politiek verslaggever Rik Rutten praten we erover. * Een emotionele dag in de rechtbank in Maastricht, waar de man die verdacht wordt van het ombrengen van de 9-jarige Gino heeft bekend. Arthur Hubers doet verslag. * Moleculen vind je overal. Wetenschappers Ben Feringa en Anouk Lubbe vertellen over de alomtegenwoordigheid van deze superkleine, maar onmisbare, bouwsteentjes. * Muziek van OG3NE. Ook vertellen ze over hun tournee Samen uit, samen thuis.

In deze uitzending van Khalid & Sophie was Olcay Gulsen te gast. De presentatie was in handen van Sophie Hilbrand en Khalid Kasem. Deze uitzending van het programma Khalid & Sophie werd uitgezonden op woensdag 14 september door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Khalid & Sophie - Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    30-8-2021

    De nieuwe talkshow Khalid & Sophie gaat vanavond in première. Khalid Kasem en Sophie Hilbrand nemen het stokje over van Renze Klamer en Fidan Ekiz, die door BNNVARA na twee seizoenen van De Vooravond aan de kant zijn...
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten