Uitzending
Khalid & Sophie - 13-10-2021

13-10-2021

Khalid & Sophie

206 x bekeken | 0 reacties
5
Een negentienjarige man moet twaalf maanden de cel in, waarvan vijf maanden voorwaardelijk, voor het met de dood bedreigen van schrijver Lale Gl. Aan tafel praat ze erover. * Verslaggever Hans Nijenhuis werd aangehouden bij de klimaatdemonstratie in Den Haag. * Kamerlid van de PvdA Kati Piri vertelt over het Afghanistan-debat dat vandaag plaatsvond. * Donderdag komt deel n uit van de vierdelige memoires van Freek de Jonge. Hij bracht in anderhalf jaar tijd de jeugd van zijn vader in kaart. * Geen huis vol maar een studio vol met de families Buddenbruck, Jelies en Kraan. Een Huis Vol is genomineerd voor de jaarlijkse Gouden Televizier-Ring.

In deze uitzending van Khalid & Sophie waren Freek de Jonge en Hans Nijenhuis te gast. De presentatie was in handen van Sophie Hilbrand en Khalid Kasem. Deze uitzending van het programma Khalid & Sophie werd uitgezonden op woensdag 13 oktober door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

  Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

  30-8-2021

  Een negentienjarige man moet twaalf maanden de cel in, waarvan vijf maanden voorwaardelijk, voor het met de dood bedreigen van schrijver Lale Gül. Aan tafel praat ze erover. * Verslaggever Hans Nijenhuis werd…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten