Uitzending
Khalid & Sophie - 13-5-2022

13-5-2022

Khalid & Sophie

141 x bekeken | 0 reacties
6
Presentator Roos Moggré en journalist Tom Kleijn vormen ons duo van dienst. * Dermatologen luiden de noodklok omdat mensen zich niet insmeren voordat ze de zon in gaan. Dermatoloog Marlies Wakkee en meteoroloog Helga van Leur over de risico's en de kracht van de zon. * Het programma 'Plakshot' komt dit weekend terug op tv. Presentator Roel Maalderink reflecteert aan tafel op het eerste seizoen van dit satirische programma. * Morgenavond is de finale van het songfestival. Podcastmaker Annefleur Schipper, presentator Rivkah op het Veld, choreograaf Barrie Stevens en Italië-kenner Donatello Piras praten over de kanshebbers.

In deze uitzending van Khalid & Sophie waren Barrie Stevens, Helga van Leur, Roos Moggré en Tom Kleijn te gast. De presentatie was in handen van Sophie Hilbrand en Khalid Kasem. Deze uitzending van het programma Khalid & Sophie werd uitgezonden op vrijdag 13 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Khalid & Sophie - Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    30-8-2021

    Presentator Roos Moggré en journalist Tom Kleijn vormen ons duo van dienst. * Dermatologen luiden de noodklok omdat mensen zich niet insmeren voordat ze de zon in gaan. Dermatoloog Marlies Wakkee en meteoroloog Helga…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten