Uitzending
Khalid & Sophie - 12-5-2022

12-5-2022

Khalid & Sophie

265 x bekeken | 0 reacties
6
Met journalist Nynke de Jong en schrijver Philip Huff nemen we het nieuws van de dag door. * Vandaag werd er voor het eerst sinds het kabinet over de toeslagenaffaire viel, gedebatteerd over de uithuisplaatsing van kinderen van slachtoffers. Parlementair verslaggever Frits Wester en gedupeerden Faith Bruyning en Riemke Jansen vertellen. * Het nieuwe boek van Dimitri Verhulst 'Hebben en Zijn' schijnt licht op onze eindigheid. * We hebben de ultieme kijkwijzer voor de tweede halve finale van het Songfestival. Te gast: Podcastmaker Annefleur Schipper, radio-dj Frank van der Lende en hoofd styling Songfestival 2021 Diek Pothoven.

In deze uitzending van Khalid & Sophie waren Dimitri Verhulst, Frank van der Lende, Frits Wester en Nynke de Jong te gast. De presentatie was in handen van Sophie Hilbrand en Khalid Kasem. Deze uitzending van het programma Khalid & Sophie werd uitgezonden op donderdag 12 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Khalid & Sophie - Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    30-8-2021

    De nieuwe talkshow Khalid & Sophie gaat vanavond in première. Khalid Kasem en Sophie Hilbrand nemen het stokje over van Renze Klamer en Fidan Ekiz, die door BNNVARA na twee seizoenen van De Vooravond aan de kant zijn…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten