Uitzending
Khalid & Sophie - 10-5-2022

10-5-2022

Khalid & Sophie

394 x bekeken | 0 reacties
6
Duo van dienst: sportverslaggever Fresia Cousiņo Arias en journalist Arno Kantelberg. Zij loodsen ons door het nieuws van de dag. * Hoe is het om in deze roerige tijden verslag te doen vanuit Rusland, China en de Verenigde Staten? Dat vragen we aan NOS-correspondenten Iris de Graaf (Rusland), Sjoerd den Daas (China) en Lucas Waagmeester (Verenigde Staten). * Schrijver Roxane van Iperen onderzoekt in haar nieuwe boek Eigen welzijn eerst de link tussen extreemrechts en insta-moeders. * De eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Te gast: rapper Sor, actrice en politicoloog Victoria Koblenko en podcastmaker Annefleur Schipper.

In deze uitzending van Khalid & Sophie waren Arno Kantelberg en Victoria Koblenko te gast. De presentatie was in handen van Sophie Hilbrand en Khalid Kasem. Deze uitzending van het programma Khalid & Sophie werd uitgezonden op dinsdag 10 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Khalid & Sophie - Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    30-8-2021

    De nieuwe talkshow Khalid & Sophie gaat vanavond in première. Khalid Kasem en Sophie Hilbrand nemen het stokje over van Renze Klamer en Fidan Ekiz, die door BNNVARA na twee seizoenen van De Vooravond aan de kant zijn…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten